KRÆASJONER

Kræasjoner er en online platform og fysisk butik, hvorfra Danmarks små men passionerede håndværkere kan dele og sælge deres unikke kreationer. Hos Kræasjoner finder du alt fra perle- og plexiglas smykker til glimmer nøgleringe, farverige illustrationer, genanvendelige sugerør, banan kopper og diverse keramik kreationer.

Vision & Værdier

Kræasjoner hylder de enkelte håndværkere, de lokale producenter og de kreative hobby-virksomheder. Vi har fokus på det enkeltstående, dansk design, flid og unikaerne skabt af fantasifulde hoveder og kreative hænder. Et fokus som ellers har været uddøende de sidste mange år. Hos Kræasjoner tager vi afstand fra hurtig produktion og international outsourcing, og hylder i stedet for de lokale håndværkere. Vi påskønner de fantasifulde sjæle, de dygtige hænder, de abstrakte tænkere og de legesyge-farve-elskere. Ja alle dem med en passion for at skabe unikt og personligt håndværk. Kræasjoner ønsker, at gøre det lettere for disse håndværkere og håndarbejdere at dele og sælge deres kreationer. Derfor er vores mål at skabe en større interesse for de små virksomheder, håndværket og den lokale produktion, så der kan banes vej for en mere personlig kontakt mellem producenten og den handlende.

SOm Kunde hos Kræasjoner

Når du shopper hos Kræasjoner, så støtter du den enkelte håndværker. Du køber mere end bare et produkt. Du erhverver dig en unik kreation, som der er blevet lagt tid, kræfter og kærlighed i. Du støtter en passion, mens du også gør det muligt for håndværkerne og håndarbejderne at udleve deres drøm. En drøm om at kunne dyrke og fordybe sig i et håndværk, som til tider kan kræve blod, sved og tåre.

Miljøet og
en bæredygtig fremtid

I naturlig forlængelse af tanken bag Kræasjoner så spiller klimaet og miljøet også en helt central rolle for, hvordan vi begår os som virksomhed. Det er enormt vigtigt for os, at vores gøren og laden udleder så lidt CO2 som muligt. Mellem Kræasjoner og vores håndværkere er der små distancer, hvorfor transporten af diverse produkter er minimal. Oftest går eller cykler vores håndværkere  faktisk forbi med deres unikaer. Når vi sender din(e) vare(r), bruger vi kun certificeret pap, og som pakkefyld genbruger vi gamle aviser eller biologisk fyld, som er fremstillet uden kemikalier. Da vi prøver at genbruge så meget af vores emballage som muligt, kan det også ske, at du modtager, din vare i en kasse som har været afsted før. Hvis du bor i nærheden af Vesterbro, er du selvfølgelig også velkommen til at gå eller cykle ned og hente din pakke hos os.