Velkommen til Kreasjoner.dk

Velkommen til Kræasjoner.dk, det her er nogle af de første ord der bliver skrevet på siden, og det glæder mig du er klikket ind for at læse med.

Her på platformen vil du finde produkter skabt af forskellige kreative danskere rundt omkring i landet.

Lad mig præsentere mig selv – Mit navn er Pernille, og jeg har startet den her webshop, fordi jeg i mange år har manglet et sted at sælge mine hobby-kreationer. Solgte i lang tid mine ting over Facebook og Instagram, men man skal virkelig bruge lang tid på at være aktiv på profilen, så folk finder frem til ens produkter. Jeg havde ikke held med at sælge på Trendsales, og på Tradono, måtte man ikke sælge sine hjemmelavede ting. 
Jeg vidste også at min tålmodighed og min pengepung ikke fandt det særlig givende at betale en formue for en stand til et af de mange designmarkeder der løber af stablen forskellige steder i landet.

Det gjorde mig frustreret, men det gik også op for mig at det virkelig var noget der manglede herhjemme. Derfor besluttede jeg mig i maj 2018 for at skabe et univers der skulle gøre det lette at sælge sine hobby-projekter, kreative produkter og hvad man ellers går og sysler med enten for sjov eller som sin leve vej.

Jeg er har en PBA i Sustainable fashion design og business, og har efterfølgende arbejdet en del med markedsføring og digital markedsføring, derfor er det oplagt for mig at skabe en online platform, hvor jeg kan salme alverdens fede unikke kreationer, som er blevet skabt af hænder her i Danmark, og samtidig gøre det lettere for forbrugen at finde de der helt specielle ting man ikke finder i Imerco eller Illums Bolighus.

Miljø-wise gør det en kæmpe forskel, fordi disse håndlavede kreationer udleder minimal CO2 i og med det ikke er en kæmpe produktion der er stat i gang på den anden side af jorden – der er dermed heller ikke meget længere fragt end det skal transporteres over bæltet.

Jeg håber du har lyst til at være med på denne rejse, og måske du finder noget helt unikt du ikke kan undvære?

Kender du nogle der sidder og sysler med kreative ting som bare hober sig op derhjemme, sig det videre og få dem til at sende en mail til: Kreativ@kreasjoner.dk

Jeg takker og bukker for du har læst helt ned til bunden, og byder dig hjerteligt velkommen.

De bedste hilsner fra Pernille

instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *