OM KRÆASJONER

Kræasjoner er en online platform, der samler håndlavede kreationer lavet af forskellige dygtige danske håndværkere.

Vi støtter de enkelte håndværkere, lokale producenter og dem som driver en lille hobby virksomhed ved siden af deres jobs.

Der er fokus på det unikke, dansk design, flid og unikke produkter skabt med dygtige hænder og passion. Noget de sidste mange år har været uddøende. Vi ønsker at tage afstand fra hurtig produktion et sted meget langt væk fra Danmark, og i stedet bringe håndværket tilbage til Danmark. Værdsætte dem som er dygtige med deres hænder og skaber et unikt personligt håndværk.

Vi ønsker at gøre det lettere for kreative håndværkere og håndarbejdere at sælge deres produkter online. Desuden ønsker vi at skabe en større interesse for mindre virksomheder, håndværket og lokal produktion.

 

SOm Kunde hos Kræasjoner

Når du shopper hos Kræasjoner, støtter du den enkelte håndværker. Du får mere end bare et produkt med hjem, du får en unik kreation, hvor der er blevet lagt tid, kræfter og kærlighed i. Du støtter en passion, og giver mulighed for at vi alle kan blive ved med at lave det vi drømmer om – at dyrke vores egent personlige håndværk, som nogle dage giver os lyst til at rykke håret ud af hovedet på os selv, men som også giver os et smil på læben og kan gøre at vi glemmer alt om tid og sted. 

Miljøet og
en bæredygtig fremtid 

En af vores største bedrifter udover det danske håndværk, er moder jord. Det er enormt vigtigt for os, at alt hvad vi gør udleder så lidt CO2 som muligt. 
Først og fremmest er der lave og korte transportere mellem Kræasjoner og vores håndværkere, da vi alle er bosat indenfor de danske grænser. Der har altså ikke været lange transpoter for at få produkterne sendt til os. 

Når du køber noget der skal sendes hjem til dig, bruger vi kun certificeret pap. Som pakkefyld bruger vi biologisk fyld, der er fremstillet uden kemikalier, eller gamle aviser.  Du kan også få tilsendt en pakke i en kasse der måske har været afsted før, da vi prøver at genbruge så meget af vores emballage som muligt.